PAKET ÖZELLİKLERİ

  •     Sitemizden beğeneceginiz 1 adet tema  (Hazır Ful Paketlerdeki temalar hariç)paket içerisine dahildir. (Dışardan tema temini yapabilirsiniz bu durumda ücreti müşteriye aittir, Dışardan temin edilen Temaların Önyüz Türkçeye çevirisi ilave ücrete tabidir)
  •     Gelişmiş Seo Modülü (Seo içeriklerini otomatik olarak oluşturup Siteniz Alt yapısını Seoya Uygun hale getirir.. )
  •     Hızlı ürün resmi yükleme ve Düzenleme
  •     WhatsApp Sipairş Modülü
  •     Adminden Hızlı Ürün Düzenele Modülü
  •     Payu ödeme sistemi
  •     İyzico ödeme sistemi
  •     Paytr Ödeme Sistei
  •     SiPay Ödeme Sistemi
  •     Ödeme Metdouna indirim ve Komisyon ekleme modülü ( Kapıda Ödemeye Ek Hizmet bedeli  ekleyebilirsiniz)
  •     Canlı destek (Zoopim , Tawk to Vb. olabilir)
  •     Excel ürün Dışarı aktarımı

    SIK SORULAN SORULAR

    1. Modül ve temalarda herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Herhangi bir Lisanslama Bulunmamaktadır ancak destek tek domain için verilmektedir.

    2. Modülleri Paket Dışında ayrı ayrı veriyormuusnuz ?

    Cevap : Modüller Paket dışında ayrı ayrı verilmemektedir.  Paket olarak hazırlanıp kurulmaktadır.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Evet kendi sunucunuz da barındırabilirsiniz. Firmamız barındırma hizmeti vermemektedir.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

    Cevap : Temayı Kullandığınız Sürece Teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyalar bu gibi durumlarda kullanmanız için size örnek veritabanı ile birlikte  gönderilecektir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu         bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir..

    6. Hosting ve Domain paket içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) Pakete dahil değildir.. 

    7. Ne Kadar srede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 2 ile 5 Saat arasında aynı gün, 23:00 dna sornaki sipairşle ertesi sabah kurulur ...

    8. Paket içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Paket içindeki modüller çıkartılamaz ancak ilave ücret karşılığında istediginiz diğer modül ve eklemeler yapılabilir

    9. Kurulacak opencart sürümü hangisi ?

    Cevap : Sitemizden seçeceğiniz Temalar yada temin edeceğiniz temaların sürümü ile uyumlu olacaktr.

    10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz Üzerinden Kredi Kartı ile tek çekim ve taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka Havale/Eft si olarak ta yapabilirsiniz..

    Alım sonunda Faturanız kesilerek İsteğe bağlı olarak Adresinize kargo ücreti alıcı ödemeli olarak gönderilecektir..

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Opencart Light Paket

  • 480,00TL

  • Vergiler Hariç: 400,00TL

Benzer Ürünler

 Opencart Plus Eticaret Paketi

Opencart Plus Eticaret Paketi

1.800,00TL Vergiler Hariç: 1.500,00TL

 Opencart Plus++ Eticaret Paketi

Opencart Plus++ Eticaret Paketi

4.200,00TL Vergiler Hariç: 3.500,00TL

 Opencart Pro Eticaret Paketi

Opencart Pro Eticaret Paketi

900,00TL Vergiler Hariç: 750,00TL

Gümüş, Takı, Bijuteri  Satış  Opencart 2.1x Site Teması
Opencart Premium Paket

Opencart Premium Paket

720,00TL Vergiler Hariç: 600,00TL

Etiketler: Opencart Light Paket, Light-paket, E-ticaret Paketleri